TER PLAATSE

Naast het zwembad heeft u beschikking over een bowlingbaan, tafeltennis, fietsen voor groot en klein, hangmatten…

In het dorpje op 2 km afstand is een gratis dorpszwembad waar jongelui graag vertoeven

Er zijn veel mooie wandelroutes met beschrijvingen en kaarten aanwezig

 

Voor de kleinere kinderen hebben we schommels een zandbak een mooi speelhuisje en trapfietsjes. Het zwembad is volledig omheind

TOERISME

In de Lot is veel ruimte en authentieke natuur

Er zijn paardrijcentra’s ,700 km GR wandelroutes ,mountainbiken en de rivieren Lot , Dordogne en de Célé zijn niet ver,  vooral de rivier de dordogne leend zich heel goed voor mooie canotochten.

 

Vliegclub Sarladais
  aktiviteiten

 

Eric is parapentist en kent de mooiste vliegsites in de buurt, we kunnen u de weg wijzen om deze vliegaktiviteit te ontdekken , voor meer informatie,                   

 

 VOL LIBRE CADURCIEN

 

De Lot is ook bekend om z’n goede regionale keuken! Hier worden pruimen gedistilleerd, notenolie wordt gemaakt foie gras en confit geprepareerd, eekhoorntjesbrood en cantharellen worden verzameld, truffel gezocht, Quercy schapenvlees bereid en " cabécou kaas" uit Rocamadour gegeten. En natuurlijk de wijn van Cahors niet te vergeten.

 

          Ontdekking van regionale markten, waaronder die van Cazals op 6 km afstand iedere zondagochtend.

 

Producteurs van foie gras.

Cahorswijn

 

Land van vele hele mooie dorpjes en bezienswaardigheden om te ontdekken: De Valantré brug in Cahors, Rocamadour, St Cirq-Lapopie, Autoire, Capdenac le Haut, Sarlat, Domme, La Roque-cajarc, prehistorische grotten, dorpjes met rotswoningen en vele kastelen in de Dordogne vallei.