La demoiselle vakantiehuizen verhuur
In een prachtige natuurlijke bosomgeving bevinden zich onze 2 vrijstaande vakantiehuizen (elk voor 6 personen) en 1 blokhut voor 4 personen met zwembad.
Volop rust ,ruimte en privacy op 2,5 hectares  De huizen hebben het comfort van nieuwbouw en de charme van authentiek. Veel houtbouw en natuursteen.
Het vakantiehuis met het ruime terras eromheen heet ‘ La Demoiselle’ de naam van een prachtige libelle die u tijdens uw verblijf hoogstwaarschijnlijk al vliegend komt verrassen.
Het huis met het overdekte boventerras heet’ La Dame Blanche’ de naam van een witte uil die leeft in het bos van Barthes.
De blokhut Le nid de l'écureuil 'het eekhoorntjes nest' is een knus lief houten huis open van eind mei tot eind september.
Onze vakantiehuizen zijn het hele jaar beschikbaar, verwarmd met een houtkachel.  Er is TV ,internet, een wasmachine en een vaatwasmachine . Keukengerei en  beddengoed zijn volop aanwezig .

En speelmogelijkheden zijn er volop voor kinderen , het zwembad, een trampoline, schommels enz . In het dorp op 3 km afstand van Barthes is naast de dorpswinkel en restaurant ook nog een dorpszwembad waar  jongeren graag vertoeven.
Beide huizen hebben een gelijkvloerse ingang en benedenverdieping , waar zich de salon, keuken, doucheruimte ,toilet en een slaapkamer met een ruim 2-persoons bed bevinden, boven is een grote overloop kamer met twee éénpersoons bedden en een gesloten kamer ook met twee éénpersoons bedden, een babybedje kan waar gewenst worden toegevoegd.

Le nid de l’écureuil ( het eekhoorntjes nest) is een lief en knus chalet omgeven door rust,ruimte en natuur.

pisc 1.jpg

     Tot uw beschikking ,voorjaar,zomer en najaar een mooi zwembad .

 

      Systeem van electrolyse dus geen chloor maar licht zoutwater.